skip to Main Content
DEM100 op IJmond Nieuws Bekijken

Het 100 jarig jubileum van
RKVV Dem is gevierd!

ColorScanRun

De weergoden waren de jongste jeugd van DEM goed gezind. Met een mooie stralende zon hebben 160 jongens en meisjes deelgenomen aan de ColorScanRun.

Aan alle gekleurde en vrolijke gezichtjes te zien hebben ze er enorm van genoten. Na afloop werden zij nog getrakteerd op limonade en een zakje chips.

Colorscan nog bedankt voor de sponsoring van dit evenement!

Voetgolf & Voetbalspel

Ook de oudere jeugd heeft een prachtige dag gehad. Door middel van diverse activiteiten hebben zij met veel plezier hun voetbalskills kunnen laten zien.

Het was een groot succes! Leroy de Graaf en selectie DEM 1 bedankt voor het mede mogelijk maken hiervan.

Receptie/Reunie

Afgelopen vrijdag vond de receptie & reünie DEM 100 jaar plaats in paviljoen De Boog.

Het was een gezellig samenkomen van (oud) Demmers en genodigden.

Een ieder werd bij ontvangst een glas champagne uitgereikt door de dames van Overbos Hockey, hiervoor speciaal gekleed in een DEM-Retroshirt.

Na een mooie openingsspeech van voorzitter Mark van der Ven, zijn er door de sprekers veel mooie woorden gezegd, met hier een daar een grappige noot (door o.a. de voorzitter van een rivaliserende club☺)

Ook werden deze avond de eerste exemplaren van het prachtige jubileumboek Dem Kop-Hoog van de Eeuw uitgereikt door Jan Boon aan Jaap Aardenburg en Fleur van den Heuvel. De fotowand, bestaande uit vijf panelen die de geschiedenis van RKVV Dem laat zien van 1922-2022, werd goed bezocht.

Door de dames en heren achter de bar werd iedereen goed voorzien van een hapje en drankje. Al met al een zeer geslaagde avond waar we met een trots gevoel op terug kunnen blikken.